خوشمزه کردن گوشت بلدرچین با سس آناناس



خوشمزه کردن گوشت بلدرچین با سس آناناس





آموزش آشپزی,سایت آشپزی,پخت انواع غذا,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,پخت بلدرچین,پخت گوشت بلدرچین,آموزش پخت گوشت بلدرچین

پخت بلدرچین با سس آناناس | Cooking poultry with pineapple sauce

در این بخش میخواهیم آموزش پخت گوشت بلدرچین با سس آناناس را آموزش بدیم.گوشت بلدرچین یکی از گوشت های معروف و پرطرفدار هست که سرشار از ویتامین و آهن هست و از آن برای پخت غذاهای خوشمزه زیادی استفاده میشود.

معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.

پخت گوشت بلدرچین | cooking Quail meat

مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :

 بلدرچین  ۶ عدد
برگ بو  ۲ عدد
 پودر تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۱/۴ پیمانه
کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده ۱/۲ پیمانه
آرد نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران حل شده در آب ۱ قاشق چایخوری
آب آناناس ۲ پیمانه
کره ۲۵ گرم
پودر پیاز ۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه

روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :
کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

پخت بلدرچین | Cooking poultry

در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و ۲/۱ قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (۴/۱ پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.

منبع : bartarinha.ir

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان