پخت سوپ گیاهی | طرز تهیه سوپ فندق



آموزش درست کردن سوپ خوشمزه با فندق





 

کمتر کسی میداند که با قندق هم نیز میتوان سوپ درست کردن و میتوان گفت که خوشمزه ترین سوپ در میان سوپ های دیگر میتواند همان سوپ فندق با سیب زمینی باشد برای همین نیز ما آموزش درست کردن این نوع سوپ را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.در آخر همین پست نظرات خود را اعلام کنید تا برحسب نظرات شما مطالب را گردآوری کرده و در سایت قرار دهیم.

 

طرز درست کردن سوپ فندق و سیب زمینی,آموزش پخت سوپ فندق,پخت سوپ فندق

 

 

مواد لازم سوپ فندق و سیب زمینی: برای ۴ نفر

 

 

فندق ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
 سیب زمینی  5 عدد
 برگ بو  2 عدد
نعنای خرد شده ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ فندق و سیب زمینی :
سیب زمینی ها را بشویید، سپس آنها را همراه با مقداری آب بگذارید تا بپزند. وقتی سیب  زمینی ها کاملا نرم شدند، آنها را با آب سرد بشویید تا بتوانید به راحتی پوست هایشان را جدا کنید. سیب زمینی های بدون پوست را داخل یک ظرف مناسب خوب له کنید.

 

فندق ها را به مدت یک شبانه روز خیس کرده، سپس پوست آنها را جدا کنید. فندق های بدون پوست را همراه با ۴ پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا فندق و آب کاملا به خورد هم بروند و یکدست شوند، سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.کمی روغن، برگ بو و نعنای خرد شده را هم اضافه کنید. قابلمه را حدود ۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و حرارت را خاموش کنید.

 

حال مخلوط فندق را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. مخلوط را داخل مخلوط کن یا ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد داخل مخلوط کن را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 

سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با فندق تزیین کرده و سرو کنید.

 

منبع : مجله اخبار مثبت

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان