آموزش درست کردن پاستای فاگیولی خوشمزه



آموزش درست کردن پاستای فاگیولی خوشمزه





 

یکی از پاستای های خوشمزه که اکثر ایرانی ها آن را دوست دارند پاستای فاگیولی است که به جرات میتوان گفت گه خوشمزه ترین پاستا نیز محسوب میشود و فواید مختلفی دارد.این پاستا به دلیل حبوبات و سبزیجاتی که در آن استفاده میشود پر از ویتامین هایی مثل ویتامین آ و ویتامین سی است که میتواند یک غذای کامل نیز محسوب شود.

 

فواید پاستای فاگیولی,آموزش پخت پاستای فاگیولی

 

در آخرین مرحله پخت پاستای فاگیولی، جعفری و نمک و ادویه ها را اضافه کنید

 

مواد لازم برای پاستای فاگیولی :

 

 

روغن زیتون ۳ قاشق
 پیاز خرد شده ۱ فنجان
 هویج پوست کنده و خرد شده ۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
چاشنی ایتالیایی ۱ قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا سبزیجات ۶ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده ۱ فنجان
پاستای دیتالینی ۲۲۵ گرم
لوبیا سفید پخته سه و نیم فنجان
جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستای فاگیولی :

 

پاستای فاگیولی,تهیه پاستای فاگیولی

 

پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند

 

 

 

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.

 

نحوه پخت پاستای فاگیولی, مواد لازم برای پاستای فاگیولی

 

عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید

 

 

 

طرز پخت پاستای فاگیولی,طرز تهیه انواع پاستا

 

بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد

 

عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد.

 

درست کردن پاستای فاگیولی, نحوه پخت پاستای فاگیولی

 

وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید

 

وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

نکته: برای پخت لوبیا، می توانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، اگر فرصت این کار را ندارید پس لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و بعد آنها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت جوشیده و نرم شوند (فراموش نکنید که درب ظرف را بگذارید).

 

 

منبع : novinzi.com

 

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان