آموزش تصویری پخت یک پاستا خوشمزه و خوش رنگ



آموزش تصویری پخت یک پاستا خوشمزه و خوش رنگ





مواد لازم برای پاستا لوله ای,طرز تهیه پاستا,نحوه پخت پاستا با پنیر,نحوه پخت ماکارونی فرمی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,درست کردن پاستا لوله ای

طرز تهیه پاستا لوله ای | Pasta tube

در این بخش میخوایم آموزش پخت پاستا لوله ای خوشمزه رو برای شما عزیزان آموزش بدیم دستور پخت این غذا برای ۶ تا ۸ نفر میباشد امیدواریم از پختش لذت کافی رو ببرین

مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : ۴۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای ۸ نفر :

 پاستا لوله ای  ۴۵۰ گرم
 پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
پنیر موزارلا خرد شده ۴۵۰ گرم
تخم مرغ زده شده  ۱ عدد
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) ۹۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ فنجان

طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

پخت پاستا لوله ای | Pasta tube

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

منبع : beryooni.com

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان