آموزش آشپزی | پخت پیتزا سیسیلی



آموزش پخت پیتزا سیسیلی





آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش پیتزا پزی,پیتزا پزی,سایت آشپزی,اموزش اشپزی,آموزش اشپزی,سایت اشپزی,پخت پیتزا سیسیلی,آموزش پیتزا سیسیلی

آموزش پیتزا پزی | پخت انواع پیتزا

مواد لازم: برای ۴ عدد پیتزا

آرد  ۵۰۰ گرم
 مایه خمیر  ۳۰ گرم
 شیر ولرم  ۱/۴ لیتر
 تخم مرغ  ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه ۲۰ عدد
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود ۴۰ دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.

Sicilian Pizza | Sicilian Pizza Kitchen

نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا ۲۰۰ درجه گرم می کنیم از خمیر ۳ عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.

پخت پیتزا سیسیلی | Sicilian Pizza

نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد.

منبع : ashpazi.blog.ir

 

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان