آموزش تصویری پخت شیرینی یا بیسکویت نخودی



آموزش تصویری پخت شیرینی یا بیسکویت نخودی





بیسکویت نخودی,آموزش بیسکویت نخودی,پخت بیسکویت نخودی,طرز تهیه انواع بیسکوییت,پخت بیسکوییت نخودی,درست کردن بیسکوییت نخودی,پخت شیرینی,سایت آشپزی,آموزش آشپزی,پخت شیرینی خوشمزه,مواد لازم برای پخت شیرینی,پخت شیرینی مجلسی,پخت شیرینی برای عزا,پخت شیرینی عروسی,اموزش شیرینی پزی,کتاب آشپزی,سایت اشپزی,درست کردن بیسکویت نخودی,پخت بیسکویت نخودی,مواد لازم برای بیسکویت نخودی,بیسکویت نخودی, طرز تهیه انواع بیسکوئیت,نکاتی برای پخت بیسکویت,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

پخت بیسکوییت نخودی | pea biscuits recipe

بیسکویت نخودی خوشمزه برای اعیاد و مناسبتها

آماده سازی و پخت بیسکویت نخودی : ۵۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت نخودی :

آرد سفید ۲ پیمانه
 آرد نخودچی  ۱ پیمانه
پودر شکر ۱ پیمانه
 کره ۲۲۰ گرم
هل پودر شده ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
پسته یا بادام برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه بیسکویت نخودی :
ابتدا آردها ( آرد سفید و آرد نخودچی ) را مخلوط و الک کرده در ماهیتابه با حرارت کم حدود ۱۵-۲۰ دقیقه تفت می دهیم. احتیاج نیست آرد تغییر رنگ دهد فقط بوی خامی آرد برود ، سپس دوباره آرد را الک کرده و کنار گذاشته تا خنک شود.

در ظرف دیگر کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای تفت داده را همراه با هل و وانیل با دست مخلوط می کنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم شاید کمتر یا بیشتر از میزان گفته لازم شود.

من کمتر از میزان گفته شده استفاده کردم. سپس خمیر را مدت ۱۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.

بعد از خمیر توپی کوچک درست کرده و با پسته یا بادام تزیین می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تا زیر شیرینی طلایی شود قرار می دهیم.

 

آموزش بیسکویت نخودی | pea biscuits recipe

 

 

منبع : beryooni.com

 

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان