نکات مهم در پخت رولت کیک



نکات مهم در پخت رولت کیک





آموزش اشپزی,آموزش کیک پزی,آموزش دسر,آموزش بستنی,آموزش کیک رولت,آموزش شیرینی پزی,آموزش درست کردن رولت کیک,آموزش تصویری شیرینی پزی,سایت آموزش آشپزی,لوازم کیک پزی,آرد مخصوص کیک پزی,آموزش شیرینی سنتی,آموزش درست کردن شیرینی خامه ای,نکات کیک پزی,آموزش شیرینی دانمارکی,شیرینی سنتی,آموزش ژله,چگونه رولت کیک درست کنیم,شیرینی پزی و کیک پزی,

 

آموزش درست کردن رولت کیک

درست کردن رولت کیک به این روش

اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های حاضری شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

_ زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
_ هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.

_ آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
_ قبل از اندازه گیری الک کنید، همه مواد خشک را با هم الک کنید سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

_ سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.

_ مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
_ نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
_ در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.

_ لبه های خشک را که نازک تر است ببرید تا راحت تر لوله شود.
_ پس از کمی چرب کردن کاغذ روغنی، آن را به کمی آرد آغشته کنید تا کیک نچسبد..

پاسخ دهید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

فروشگاه سایت

اخبار ایران و جهان